Departamentul de Drept din Academia de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează în zilele de 15-16 noiembrie 2013 a treia ediție  a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE

      SECŢIUNI: 

               I. Drept public. Pentru tematica orientativă clic aici.
               II. Drept privat. Pentru tematica orientativă clic aici
              III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional. Pentru tematica orientativă clic aici.

INVITATIE DE PARTICIPARE

Conferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale mediului internațional de afaceri. Conferinţa îşi deschide porţile către autori provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul comparat, dreptul Uniunii Europene, dreptul comerţului internaţional, dreptul public internaţional, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului naţional.
Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii despre publicațiile Conferinței clic aici.

Organizatorii Conferinţei îi invită pe toţi juriştii interesaţi să participe în cadrul uneia din cele trei secţiuni să completeze formularul de participare şi să îl trimită până la data de 10 octombrie 2013 la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

În cadrul Conferinței va fi organizat și Workshop-ul exploratoriu : 
„Planificarea unei cariere universitare și de cercetare științifică de succes în domeniul juridic”.
Pentru detalii despre workshop apasati aici
Pentru cei care s-au înscris la Conferință, participarea la workshop-ul exploratoriu este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Potrivit deciziei Consiliului ştiinţific, un participant poate înscrie la Conferință numai o lucrare ştiinţifică, ca unic autor sau în coautorat, în cadrul uneie dintre cele trei secțiuni. Participanții eligibili vor putea înscrie o a doua lucrare la workshop-ul exploratoriu „Planificarea unei cariere universitare și de cercetare științifică de succes în domeniul juridic”.

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top